Echipament sportiv de cea mai bună calitate, imprimat 100%!

Despre noi

despre_splashLocalizată în Sibiu, România, firma noastră se ocupă cu producerea şi comercializarea unei game complete de echipamente sportive. Oferta noastră este extrem de variată şi acoperă o întreagă paletă de necesităţi în domeniul echipamentelor sportive, în special in ceea ce priveşte personalizarea de echipamente sportive. Fie că este vorba de echipamentul unei echipe de fotbal, ori de un design personalizat pentru antrenori, garantăm calitatea, promptitudinea şi eficienţa serviciilor noastre. Fanioane, steaguri, bannere, imprimări pe material textil, steguleţe şi multe, multe altele fac parte din oferta noastră.

Pentru oferta completă şi alte informaţii suplimentare, vă rugam să ne contactaţi la office@echipamentsportiv.eu sau utilizând formularul din pagina de contact.

Ce facem?
Echipament sportiv standard si personalizat: tricouri, bluze, solexuri, şorturi etc., imprimări pe suport textil: steaguri, fanioane, ecusoane, bannere, broderii şi multe altele. Putem executa la comandă orice fel de imprimeuri. Colaborăm deja cu galerii ale echipelor de fotbal şi nu numai. Personalizare completă de echipamente sportive. Pentru toate produsele prezentate se pot broda şi imprima sigle în funcţie de cerinţe. Întrucât noi suntem producătorii echipamentelor sportive, acest fapt are două mari avantaje: personalizarea acestora este practic nelimitată, fiind acoperită toată gama de culori şi design standard echipament sportiv, iar preţurile aferente sunt preţuri de producător, ceea ce înseamnă că vor fi printre cele mai bune de pe piaţă.
Cu o experienţă de peste 15 ani în domeniul producerii şi comercializării de echipament sportiv de calitate, firma noastră se mândreşte cu un portofoliu vast, având clienţi de renume internaţional.

Cum facem?
Întreaga noastră ofertă de materiale şi echipamente sportive este realizată bazându-ne pe tehnologii şi utilaje de ultimă generaţie. Oferim produse de calitate înaltă, similare celor din UE, însă la preţuri de producător, ce nu au practic concurenţă în România. Diferenţierea o facem însă şi prin termene de livrare record şi flexibilitate maximă. Producător de materiale şi echipamente sportive din 1994.